املاک دلتا املاک دلتا .

املاک دلتا

راهنمای رهن، اجاره و خرید آپارتمان در اصفهان

برای خرید خانه در اصفهان معیارها و ارزش گذاری‌های زیادی از جمله امکانات رفاهی، اقتصادی، گردشگری و ... وجود دارد که باعث شده است خرید ملک در 60 محله اصفهان متنوع باشد.

اجاره و خرید آپارتمان در اصفهان در شرایطی که بازار مسکن هر روز رو به افزایش می‌رود، یک راه مطمئن برای جلوگیری از کاهش ارزش پول خود است. از این رو مجله ملکی دلتا به شما کمک می‌کند تا هر چه سریع‌تر و راحت‌تر صاحب خانه شوید.

منطقه‌های شمالی بیشترین قیمت خرید آپارتمان در تهران را به خود اختصاص داده است در حالی که در شهر نصف جهان محله‌های جنوبی شهر جز مناطق خوش‌نشین هستند.

یعنی اگر شما به دنبال بهترین و گران‌ترین محله‌ها در اصفهان هستید باید قسمت جنوبی شهر را کاوش کنید. از نظر کارشناسان املاک می‌توان این گونه خلاصه کرد که، به منزله قدمت، بافت‌های متفاوت شهری و همچنین انبوه جمعیت، محله‌های جنوبی از نظر خرید و حتی رهن، اجاره آپارتمان در اصفهان بیشترین قیمت مسکن را به خود اختصاص داده‌اند.

شهر اصفهان به طور تقریبی 10 درصد از صنعت کشور از قبیل صنایع دستی و ماشینی را در دل خود جای داده است، همین امر باعث شده است این شهر یکی از بهترین شهرهای ایران برای خرید ملک و سکونت باشد.

تنوع محله‌های نصف جهان به گونه‌ای است که یک محله مراکز خرید مدرن و امروزی را متشکل شده و محله دیگر بافت قدیمی و خاص را شامل شده و دیگری پر شده از کافه‌های شیک.

 

 

رهن، اجاره و خرید آپارتمان در اصفهان با هر قیمتی
برای خرید خانه در اصفهان معیارها و ارزش گذاری‌های زیادی از جمله امکانات رفاهی، اقتصادی، گردشگری و … وجود دارد که باعث شده است خرید ملک در 60 محله اصفهان متنوع باشد.

اگر این روزها به فکر سرمایه گذاری در اصفهان هستید و می‌خواهید ملکی را رهن، اجاره و یا خریداری کنید بهتر است بدانید که 15 منطقه اصلی شهر به صورت یکسان از مسیریابی و حمل و نقل برخوردار نیستند.

به عنوان نمونه محله مرداویج اصفهان در دسته گران‌ترین محله‌های اصفهان قرار دارد؛ از این رو برای خرید آپارتمان در مرداویج، محله استقلال جنوبی با متراژ 175 متر، سه خوابه، 2 سال ساخت و طبقه اول با امکانات (پارکینگ – انباری – آسانسور) نیاز به نقدینگی 8 میلیارد و 500 میلیون تومان است.

چنانچه شرایط خرید مسکن برای شما در هر منطقه‌ای امکان‌پذیر نیست و به دنبال رهن و اجاره ملک در اصفهان هستید، ملک شهر می‌تواند یک پیشنهاد خوب برای شما باشد.

در این محله و خیابان آرمان یک آپارتمان 100 متری، یک خوابه، 4 سال ساخت و در طبقه همکف با امکانات (پارکینگ – انباری – آسانسور) با 50 میلیون تومان ودیعه و اجاره بها 2 میلیون و 500 هزار تومان در سایت ملکی دلتا آگهی شده است.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «مظنه قیمت خرید خانه در ملک شهر اصفهان چند؟» از مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبر و گزارش، خرید خانه در اصفهان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۵۶:۲۱ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

چرا اخذ مالیات از خانه های خالی اجرا نمی‌شود

رئیس سازمان مالیاتی کشور: سه دلیل برای عدم اجرای قوانین مربوط به اخذ مالیات از خانه‌های خالی و لوکس و خودروهای گران‌قیمت وجود دارد.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، رئیس‌کل سازمان مالیاتی از برنامه‌ جدی دولت سیزدهم برای اخذ مالیات از خانه های خالی و لوکس و خودروهای گران‌قیمت خبر داد.

داوود منظور گفت: دلیل اول عدم تمایل دولت آقای روحانی به اجرای این قوانین بود، در حالی که جامعه هدف این قوانین، اقشار بسیار مرفه جامعه هستند اما دولت قبل هیچ‌گاه تمایلی به افزایش مالیات آنها نداشت و به همین دلیل هر قانونی که مجلس در این زمینه مصوب می‌کرد، به در بسته خورد

دلیل دوم را اینگونه گفت: مثلاً شناسایی خانه‌های خالی به‌عهده وزارت راه و شهرسازی است و سازمان مالیاتی همچنان منتظر اعلام این خانه‌ها از سوی این وزارتخانه مانده است.

منظور دلیل سوم در عدم اجرای قوانین مربوط به اخذ مالیات از خانه های خالی و لوکس و خودروهای گران‌قیمت را هم شیوع کرونا خواند که سبب تأخیر در اجرای برخی قوانین شده است.

منظور اضافه کرد: البته با توجه به بانک‌های اطلاعاتی موجود در کشور شاید نیاز به خوداظهاری نباشد و باید این موضوع را بررسی کنیم و چه‌بسا با سرعت بیشتری بتوان آمار خانه‌های خالی را به دست آورد.

وی افزود: خوداظهاری مالکان املاک در سراسر کشور در سامانه مربوط به‌نشانی www.amlak.mrud.ir صورت می‌گیرد و وزارت راه و شهرسازی موظف است پس از اتمام مهلت خوداظهاری مذکور، اطلاعات جمع‌آوری‌شده را به‌صورت برخط و از طریق وب‌سرویس در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار دهد.

رئیس سازمان مالیاتی کشورگفت: دولت جدید در حال بررسی آیین‌نامه اجرای آن است و سازمان امور مالیاتی کشور آمادگی دارد به‌محض تصویب و ابلاغ آیین‌نامه آن از سوی هیئت محترم دولت اقدامات لازم به‌عمل آورد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «تاثیر فرونشست بر بازار مسکن اصفهان» از مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبر و گزارش، خانه های خالی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۵۱:۵۴ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

مالیات بر خانه‌های لوکس قیمت مسکن را کاهش می‌دهد؟

رئیس اتحادیه مشاوران املاک عقیده دارد اجرای مالیات در حالت کلی مفید است اما نباید موجب وارد شدن شوک به بازار مسکن شود.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، هفته‌های گذشته رکود در بازار مسکن شکل گرفته است و به دلیل افزایش قیمت مسکن و کاهش شدید قدرت خرید خریداران عرضه و تقاضا در بازار به درستی شکل نگرفته است. با توجه به اعلام نرخ مالیات بر خانه‌ های لوکس از سوی سازمان مالیاتی آیا اخذ مالیات موجب کاهش قیمت مسکن می‌شود؟

قلی خسروی مالیات را تنظیم کننده بازار دانست. او 15عقیده دارد در حالت کلی اگر مالیات به درستی اجرا نشود، نمی‌تواند در کاهش قیمت مسکن اثری داشته باشد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک در ادامه گفت: مالیات بر خانه های لوکس به شرط اجرای درست و سریع سبب تعدیل سرمایه می‌شود و برای بازار مسکن بسیار مفید است. اما شاهد آن هستیم که مالیات بر خانه‌های خالی به درستی به مرحله اجرا نرسید و در نهایت موجب افزایش قیمت مسکن شد.

بنابراین مصطفی قلی خسروی بر این عقیده است که احتمال دارد مالیات بر خانه‌های لوکس موجب افزایش قیمت در بازار مسکن شود.

 

چرا مالیات بر خانه‌ های لوکس افزایش قیمت را به دنبال دارد؟
خسروی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک یک از دلایل افزایش احتمالی قیمت خانه‌ها را افزایش کمیسیون معاملات مسکن دانست. همچنین عقیده دارد منتشر شدن این اخبار نه تنها به سود بازار نیست بلکه باعث ایجاد هیجان در بازار می‌شود و اثرات منفی خواهد داشت.

او در پایان عوامل ذکر شده در کنار عدم اجرای درست دریافت مالیات را عواملی برای افزایش قیمت خانه‌های لاکچری دانست.

اثر مسکن ملی در بازار
رئیس اتحادیه مشاوران املاک به طرح مسکن ملی اشاره کرد و توضیح داد که اگر اجرای آن به درستی ادامه پیدا کند می‌تواند اثر مثبتی در بازار و میزان معاملات مسکن داشته باشد.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبر و گزارش، مالیات خانه های لوکس،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۴۸:۰۰ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

تکلیف نام نویسی مردان مجرد در نهضت ملی مسکن مشخص شد

برای کارکنان دولت و نیروهای نظامی و روحانیون بر اساس حکم اداری و یا بر اساس تشخیص حوزه‌های علمیه، سابقه سکونت ۵ ساله در طرح نهضت ملی مسکن مورد نیاز نیست.

به گزارش «مجله ملکی دلتا» و به نقل از معاون مسکن و ساختمان، نام نویسی مردان مجرد بالای ۴۵ سال سن و بیماران خاص در نهضت ملی مسکن، بر اساس مصوبه تازه هیات دولت، امکان پذیر شد.

محمود محمودزاده از مصوبه دولت برای امکان نام نویسی مردان مجرد بالای ۴۵ سال سن و بیماران خاص با تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طرح نهضت ملی مسکن، خبر داد.

وی گفت: دو گروه از مجردان که شامل مردان مجرد ۴۵ سال به بالا و دیگری بیماران خاص با تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌توانند در این طرح نهضت ملی مسکن مشارکت داشته باشند و ثبت‌نام کنند.

محموزاده یادآور شد: پیش‌تر سه گروه از مجردان، شامل زنان خودسرپرست بالای ۳۵ سال، معلولان جسمی و حرکتی با ۲۰ سال سن، و نخبگان علمی امکان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را داشتند که با مصوبه اخیر هیات دولت، دو گروه دیگر، مردان مجرد بالای ۴۵ سال سن و بیماران خاص نیز به گروه واجدان شرایط نهضت ملی مسکن افزوده شدند.

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: برای مهاجران از کلانشهرها، سابقه سکونت به یک سال تقلیل پیدا کرده است. بدین معنا اگر کسی ساکن کلانشهری بوده و در شهر دیگر، تقاضای مسکن دارد با حدود یکسال سابقه سکونت در همان شهر امکان ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن را دارد.

برای کارکنان دولت و نیروهای نظامی و روحانیون بر اساس حکم اداری و یا بر اساس تشخیص حوزه‌های علمیه، سابقه سکونت ۵ ساله در طرح نهضت ملی مسکن مورد نیاز نیست. این افراد می‌توانند به جز تهران در سایر شهرهای کشور از این مزیت بهره‌مند شوند.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «چرا عمر خانه های ایرانی پایین است؟» از مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبر و گزارش، نهضت ملی مسکن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۴۲:۴۳ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

امضای 7 تفاهمنامه برای ساخت مسکن


به گزارش «مجله ملکی دلتا»، جلسه شورای عالی مسکن به ریاست ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، احمد وحیدی وزیر کشور، مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه، سید رضا فاطمی امین وزیر صمت، رستم قاسمی وزیر مسکن و سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در محل ساختمان ریاست جمهوری برگزار شد.

تأمین زیرساخت‌ها و زمین برای مسکن، امضا تفاهمنامه با بانک مرکزی برای ارائه تسهیلات بیشتر و وزارت کشور برای صدور پروانه‌های ساختمانی، پایان تدوین اساسنامه صندوق ملی مسکن و ارجاع آن به معاون اول رئیس جمهور برای ابلاغ و تدوین آئین نامه تهیه مصالح ساختمانی با همکاری وزارت صمت از موضوعات مهم جلسه امروز شورای عالی مسکن بود.

در این جلسه که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزاری راه و شهرسازی، نیرو، صمت، تعاون، کشور، و روسای سازمان برنامه و بودجه، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بنیاد مستضعفان برگزار شد؛ 7 تفاهمنامه همکاری در زمینه ساخت مسکن به امضا رسید.

 

سه تفاهمنامه بین بنیاد مستضعفان و وزارت راه و شهرسازی در زمینه احداث مسکن، واگذاری زمین رایگان، تکمیل واحد‌های مسکونی و واحد‌های نیمه تمام گروه‌های کم درآمد و با درآمد متوسط.

تفاهمنامه همکاری بین وزارت راه و شهرسازی و قرارگاه امام حسن مجتبی، برای احداث یک میلیون واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد.

تفاهمنامه همکاری برای ساخت ۱۶۰ هزار واحد مسکونی (۱۲۰ هزار واحد مسکونی روستایی و ۴۰ هزار واحد مسکونی شهری) بین سازمان بهزیستی و وزارت راه و شهرسازی.

تفاهمنامه همکاری بین وزارت راه و شهرسازی و قرارگاه خاتم الانبیا برای احداث صدهزار واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

تفاهمنامه همکاری بین وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی برای تامین مصالح ساختمانی جهت احداث مسکن به امضا رسید.

مطالعه بیشتر: مطلب «دلایل حضور شهرستانی ها برای خرید ملک در تهران!» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبر و گزارش، ساخت مسکن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۳۹:۳۶ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

چگونگی سناریوی تهاتر نفت با ساخت مسکن

در حالی که بانک مرکزی اعطای تسهیلات ۳۶۰ هزار میلیارد تومانی نهضت ملی مسکن را به بانک‌ها ابلاغ کرده، اما همچنان زمزمه‌های تهاتر نفت با ساخت و ساز برای تأمین مالی این طرح شنیده می‌شود.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، اگرچه مدیرعامل بانک تخصصی بخش مسکن از ابلاغ سهمیه بانک‌های عامل نهضت ملی مسکن از سوی شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی خبر داده است، اما به نظر می‌رسد همچنان برخی انبوه‌سازان نسبت به اجرایی شدن فرآیند اعطای تسهیلات ساخت ذیل قانون جهش تولید مسکن در بازه زمانی کوتاه مدت، چندان خوشبین نباشند.
این در حالی است که پس از اعلام احتمال ورود شرکت‌های ساخت و ساز خارجی به ایران در راستای اجرای نهضت ملی مسکن، یک کارشناس اقتصاد مسکن، ورود انبوه سازان خارجی به ایران را با دو هدف «تأمین مالی بخشی از پروژه‌ها با استفاده از منابع ارزی و سرمایه‌گذاری این شرکت‌ها» و همچنین «استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نوین ساختمانی انبوه‌سازان خارجی» که عمدتاً چینی و یک شرکت ترکیه‌ای هستند، عنوان کرده بود.

 

این منبع آگاه در وزارت راه و شهرسازی گفته بود: بازگشت سرمایه این شرکت‌های خارجی از محل تهاتر نفت آن هم صرفاً در میادین نفتی مشترک خواهد بود؛ ضمن اینکه این شرکت‌ها مکلفند علاوه بر ساخت و ساز، نسبت به توسعه زیرساخت‌های کشور خصوصاً زیرساخت‌های ریلی «های تِک» مانند برقی کردن راه آهن تهران-مشهد و راه آهن سریع السیر قم-اصفهان نیز اقدام کنند.

این در حالی است که برخی انبوه‌سازان داخلی روز گذشته در نامه‌ای به رئیس جمهور، نسبت به ورود خارجی‌ها به فرآیند نهضت ملی مسکن انتقاد داشته و آمادگی کامل سازندگان ایرانی برای تکمیل این پروژه‌ها را اعلام کرده بودند.

همچنین برخی منابع در وزارت راه و شهرسازی، واگذاری تعدادی از پروژه‌های انبوه‌سازی مسکن در جهت اجرای قانون جهش تولید مسکن به شرکت انبوه ساز ترکیه‌ای که در طرح مسکن مهر نیز برخی پروژه‌های بزرگ بلندمرتبه سازی پرند و پردیس را بر عهده داشت، تا کنون تکذیب کرده‌اند.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبر و گزارش، ساخت مسکن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۳۶:۰۶ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

آیا مسکن دولتی قرعه کشی می شود

انجماد املاک و زمین‌‌‌های دارای ظرفیت و استعداد ساخت‌وساز در درون شهرها از سوی ملاکان حقوقی باعث شده است طرح ساخت مسکن که به تازگی از سوی دولت آغاز شده است با معضل کمبود زمین برای اجرا همراه شود.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»،جریان ملاکی روی اراضی دولتی به قدری در کشور شدید است که در اطلاعیه‌‌‌های مربوط به ثبت‌نام وشرایط دریافت واحد مسکونی در قالب طرح ساخت یک‌میلیون واحد مسکونی در سال آمده است: با توجه به محدودیت زمین، متقاضیان نهایی به میزان ظرفیت از بین متقاضیان تایید شده انتخاب می‌‌‌شوند. 

این موضوع به آن معناست که حتی متقاضیان بعد از انجام فرآیند ثبت‌نام و حتی بعد از آنکه واجد همه شرایط گفته شده شناخته می‌‌‌شوند در همه شهرها مشمول دریافت واحد نخواهند شد.

بلکه در مکان‌‌‌هایی که دولت با محدودیت زمین برای ساخت واحد مواجه است متقاضیان نهایی به صورت قرعه‌‌‌کشی از بین متقاضیان واجد شرایط معرفی خواهند شد.

این موضوع نشان می‌دهد اگرچه دولت از ابتدا عزم داشت با توجه به نیاز موجود به مسکن اقدام به ساخت واحد‌‌‌های مسکونی در مناطق مختلف کند اما جریان ملاکی در شهرها واستان‌‌‌ها به قدری شدید است که در برخی از شهرها عملا امکان تامین زمین و واگذاری واحد به همه متقاضیان واجد شرایط وجود ندارد و دولت عملا ناچار به قرعه‌‌‌کشی برای واگذاری واحدهاست.

 

این وضعیت نشان می‌دهد، «حبس زمین و اراضی در اختیار ملاکان که اتفاقا خیلی از ملاکان زمین، حقوقی‌‌‌ها مثل شهرداری‌ها، نهادهای عمومی و دستگاه‌های دولتی هستند»، دولت را با مشکل مواجه کرده است.

تا الان، این انجماد ملکی، مسائل و مشکلات زیادی در بازار مسکن ایجاد کرده بود اما این بار، برای دولت هم دردسرساز شده است. در واقع هم‌‌‌اکنون غفلت از «رفع حبس املاک با مالیات»، طرح دولت را به بن بست رسانده است.

کارشناسان معتقدند اگر مالیات سالانه بر دارایی ملکی وضع و دریافت شود، همه دستگاه‌ها اقدام به عرضه سریع املاک منجمد خود کرده و اصلی‌ترین نهاده تولید مسکن که بیش از ۷۵‌درصد قیمت تمام شده را شامل می‌شود، به واسطه انجمادزدایی، کاهش پیدا می‌کند.
مظالعه بیشتر: مطلب «بازار مسکن تا یک سال دیگر خواب است» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبر و گزارش، مسکن دولتی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۲۵:۴۴ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

مستاجران کدام استان‌ها امکان ثبت‌نام مسکن دولتی را ندارند؟

به نظر می‌رسد طرح دولت برای خانه‌دار کردن چهار میلیون مستاجر در اولین قدم به مشکل خورده، مشکلی که مستاجران نیمی از کشور را شامل می‌شود این است که اساسا زمینی برای ساخت این واحدها وجود ندارد.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، ثبت نام مسکن دولتی در حالی با مشکل مواجه شده که قرار بود دولت چهار میلیون واحد مسکن حمایتی تا پایان چهار سال آینده بسازد.

البته وعده ابراهیم رئیسی ساخت یک میلیون واحد در یک سال بود که بعد وزیر راه و شهرسازی آن را رد کرد و گفت که ساخت یک میلیون واحد در یک سال ممکن نیست. به گفته رستم قاسمی ساخت مسکن ۱٫۵ سال زمان می‌برد.

چند نفر در مسکن دولتی ثبت نام می‌کنند؟
در بیش از سه هفته‌ای که از شروع زمان ثبت‌نام مسکن حمایتی می‌گذرد، به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی برای ظرفیت چهار میلیون واحد تاکنون حدود ۱٫۳ میلیون نفر ثبت‌نام کرده‌اند که رقم کمی به نظر می‌رسد.

زمان ثبت‌نام تا ۱۵ آذر تمدید شده است، اما به نظر نمی‌رسد در ۲۰ روز باقی مانده ۲٫۷ میلیون نفر دیگر ثبت‌نام کنند. هر چند از بین ثبت‌نامی‌ها نیز کسانی هستند که شرایط ثبت‌نام را ندارند و درخواست آنها تایید نهایی نمی‌شود.

اگرچه شرایط سخت‌گیرانه دولت برای متقاضیان و اقساط سنگین وام این واحدها باعث شده که گروهی ثبت‌نام نکنند، اما مشکل دیگر اینجاست که به همه‌ی مستاجرها فرصت ثبت‌نام داده نشده است. یعنی در واقع دولت با مشکل تامین زمین مواجه شده است.

 

۱۴ استان محروم از ثبت‌نام مسکن حمایتی
در سوم آبان امسال وزارت راه اطلاعیه‌ای منتشر کرد و توضیح داد که افراد ساکن ۱۷ استان می‌توانند برای شهرهای مجاور استان خود اقدام به ثبت نام مسکن دولتی کنند.

دولت برای اجرای این  مجبور شده است که مستاجران را بیرون از مرکز شهر و به شهرهای جدید ببرد. مدیران وزارت راه نیز صراحتا به این موضوع اشاره کرده که به دنبال احداث شهرک‌های جدید است.

در شهریور ماه حبیب اله طاهرخانی درباره تامین زمین گفته بود: علاوه بر ۱۸ شهر جدید فعال در کشور، برنامه احداث ۱۸ شهر دیگر و ۴۰ شهرک را با ظرفیت جمعیت پذیری حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در دستور کار قرار داده‌ایم.

در واقع دولت نتوانسته زمین ساخت را درون شهرها تامین کند، اگر ساکنان این ۱۴ استان نتوانند در طرج مسکن حمایتی ثبت‌نام کنند در واقع مستاجران ۴۵۶ شهر محروم شده‌اند و تنها در ۱۷ استان کشور موفق به تامین زمین شده است.

در حال حاضر ثبت‌نام برای متقاضیان ۱۴ استان قم، کرمانشاه، کردستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، گلستان، کرمان، همدان، ایلام، کهگیلویه و بویر احمد، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، زنجان و اردبیل فراهم نیست.

بیش از ۴۵۰ شهر در این ۱۴ استان قرار دارد که دولت نتوانسته برای مستاجران آن زمین تامین کند.

مطالعه بیشتر: مطلب «چرا عمر خانه های ایرانی پایین است؟» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبرو گزارش، مسکن دولتی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۲۳:۴۸ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

ارزان‌ترین و گران‌ترین محله‌های اصفهان برای اجاره خانه

اگر به دنبال قیمت اجاره خانه در اصفهان هستید، تا انتهای این گزارش با ما همراه باشید تا قیمت اجاره در برخی از محله های آن را بررسی کنیم.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، در این گزارش قصد داریم، بررسی در خصوص اجاره خانه در اصفهان داشته باشیم و گران‌ترین و ارزان‌ترین محله در اصفهان را برای اجاره معرفی کنیم.

بررسی ها نشان می دهد که متوسط اجاره در فولادشهر ۱٫۸ میلیون تومان ماهانه است. همچنین از دیگر محلات ارزان اصفهان برای اجاره‌نشینی شهر جدید بهارستان با متوسط اجاره سه میلیون تومان است.

اگر قصد اجاره خانه در محله جابر انصاری اصفهان را دارید باید بدانید که تقریبا یکی از گران ترین محله را انتخاب کرده اید چرا که این محله زیر با اجاره ماهانه ۵٫۵ میلیون تومان بالاترین متوسط اجاره ماهانه در بین محلات اصفهان دارد.

 

محله های اشراق، بزرگمهر، تالار و برازنده نیز با با متوسط اجاره ماهانه، 5٫۴ ، ۴٫۴  و ۴٫۹ میلیون تومان جزو محله های گران قیمت محسوب می‌شود.

محله فولاد شهر با اجاره متوسط 8/1 تا حدودی جزو محله های ارزان قیمت برای اجاره محسوب می‌شود.

اگر به دنبال خرید، رهن و یا اجاره ملک در سایر مناطق و یا محله‌های اصفهان هستید، می‌توانید به «سایت ملکی دلتا» به عنوان اولین سایت ملکی در ایران مراجعه کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن، ملک موردنظر و ایده‌آل خود را پیدا کنید.

مطالعه بیشتر: مطلب «بازار مسکن تا یک سال دیگر خواب است» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبرو گزارش، اجاره خانه در اصفهان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۲۲:۱۰ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)

بازار مسکن تا یک سال دیگر خواب است

یک کارشناس با بیان اینکه رشد ماهیانه قیمت مسکن به کمتر از یک درصد رسیده است، گفت: تقاضای مصرفی به دلیل کاهش قدرت خرید از بازار مسکن حذف شده و به همین دلیل نه تنها تا پایان سال جاری بلکه تا سال آینده هم این بازار از رکود خارج نمی‌شود.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، حسن محتشم در این باره اظهار کرد: نزدیک به هشت ماه از سال ۱۴۰۰ گذشته و طی این مدت بازار مسکن در یک محدوده قیمتی قرار داشته است، با با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، تقاضای خرید خانه کاهش یافته است.
 
او ادامه داد: با وجود آنکه تورم عمومی به بالای ۴۰ درصد رسیده، رشد قیمت مسکن شهر تهران در هفت ماه ابتدای سال ۴.۵ درصد بوده و رشد ماهیانه آن حدود ۰.۶ درصد یعنی کمتر از یک درصد بوده است. علت آن است که در سال‌های ۹۷ تا ۹۹ افزایش سنگین حدود ۶۰۰ درصد را در بازار مسکن تجربه کردیم و در بعضی مناطق به ۷۰۰ درصد رسید.
وی افزود: افزایش قیمت مسکن در سه سال گذشته بیش از آنکه از تقاضای مصرفی نشأت گرفته باشد، ناشی از سرمایه‌گذاری بود. تقاضای مصرفی در سال ۱۳۹۶ چندان قوی نبود، اما به هر حال وجود داشت. بعد از رشد حدود ۶۰۰ درصد، خریدهای واقعی و مصرفی به شدت کمرنگ شد. بنابراین سالها طول می‌کشد تا تقاضای مصرفی بتواند دوباره به بازار برگردد.

بانک‌ها ۳۷ میلیون متر مربع خانه خالی در اختیار دارند

این کارشناس بازار مسکن با اشاره به موضوع مالیات بر خانه‌های خالی گفت: املاک در اختیار بانکها ۳۷ میلیون متر مربع است که اگر متوسط هر واحد را ۱۰۰ متر مربع در نظر بگیریم حدود ۳۷۰ هزار واحد مسکونی یا بعضا تجاری را بانک‌ها در اختیار دارند.

او افزود: طبق این سامانه بانک‌ها باید واحدهای خود را بفروشند یا اجاره بدهند که اجاره دادن در چارچوب ضوابطشان نیست. البته ساخت و ساز هم از وظایفشان نبود، اما به هر حال انجام دادند.

بر اساس گفته وی، هرچند در حال حاضر ساخت و ساز بانک‌ها مقداری کاهش یافته اما هنوز کاملا متوقف نشده است.

محتشم تاکید کرد: ما از یک طرف با حدود ۲.۵ میلیون مسکن خالی و از سوی دیگر افت شدید توان متقاضیان مواجهیم. بنابراین وارد رکود شده‌ایم که نه تنها تا پایان سال جاری بلکه تا سال آینده هم ادامه خواهد داشت.

مطالعه بیشتر: مطلب «در کدام محله می توان خانه های ارزان قیمت پیدا کرد» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.


برچسب: املاک دلتا، نشریه دلتا، خبرو گزارش، رکود بازار مسکن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۱۹:۳۳ توسط:املاک دلتا موضوع: نظرات (0)